Managementteam

Maak kennis met het team dat verantwoordelijk is voor de strategie van het bedrijf bij onze missie om 's werelds toonaangevende leverancier van videodiensten voor de automobielsector te worden.

Alistair Horsburgh | CEO

Een van de eerste herinneringen van Alistair op autogebied was dat de showroom van zijn grootvader tussen de middag één uur dicht ging. Alistair voltooide zijn stage en verkocht het Vauxhall-dealerschap in Dane County uiteindelijk in 2004 aan Arnold Clark. Hij werkte ook nog 4 jaar als Commercial Director en vervolgens als Sales Director bij Accident Exchange. Hij is dol op digitale technologie. Daarnaast is hij voetbalfan en seizoenkaarthouder van Manchester United. Alistair rijdt momenteel in: een BMW 7-serie.

Chris Lacey | Non Executive Director

Chris heeft een lange en succesvolle carrière bij General Motors (Vauxhall en Opel) achter de rug in het Verenigd Koninkrijk en op het Europese vasteland. Hoewel hij officieel met pensioen is, werkt Chris nu harder dan ooit tevoren. Op dit moment helpt hij bij het beheren van de Europese activiteiten van CitNOW. Wanneer hij niet in Duitsland, Italië of Nederland is, verdeelt hij zijn tijd tussen het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Chris rijdt momenteel in: een Range Rover en een Corvette.

Colin Tinto | Chief Technical Officer

Colin was een van de oprichters van de Internet Movie Database die is overgenomen door Amazon. Hoewel hij natuurlijk autoliefhebber is, brengt hij veel tijd door op de fiets in de omgeving rond het Schotse Stirling. Voordat hij in dienst trad bij CitNOW, was Colin verantwoordelijk voor een softwareontwikkelingsteam dat entertainmentsystemen maakte voor hotels. Colin rijdt momenteel in: een BMW 1-serie, Lotus Elise en Volvo XC90.

Geoffrey Page-Morris | Executive Chairman

Geoffrey heeft gewerkt bij de meest prestigieuze automerken waaronder Jaguar Land Rover, Audi, BMW, Lexus en Volkswagen. Geoffrey heeft een adviesbureau en combineert dit sinds 2016 met zijn rol als Non-Executive Chairman in de raad van bestuur bij CitNOW.

Geoffrey is geboren in Kenia, zet zich gepassioneerd in voor het behoud van wilde dieren en is in deze hoedanigheid betrokken bij Tusk, een organisatie die zich inzet voor de toekomst van Afrika. Geoffrey is tevens groot fan van rugby en cricket en om te ontspannen kookt hij graag.
Rijdt in: Land Rover Defender/Range Rover Sport/McLaren.

Gordon Grant | Sales Director

Gordon heeft meer dan 30 jaar ervaring in de automobielsector, onder andere in functies bij Carter and Carter en Accident Exchange, waar hij de functie van Sales Director vervulde. Hij zou graag golf op zijn lijstje met hobby’s zetten, maar hij is zelden in staat gebruik te maken van het lidmaatschap van zijn nieuwe golfclub, even buiten het Schotse Glasgow. Gordon vervulde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van CitNOW voor Bodyshops. Gordon rijdt momenteel in: een Mercedes Benz CLS AMG Sport.

Nick Pratt | Managing Director International Markets

Nick is specialist op het gebied van automobielonderzoek en trainingstoepassingen. In het verleden werkte hij voor Carter and Carter en meer recentelijk voor TTi Global. Nick heeft diverse internationale en regionale trainingsprogramma’s voor fabrikanten op zijn naam staan. Hij woont in North Yorkshire, Engeland, en geniet ervan thuis vrienden te ontvangen en zo nu en dan de golfbaan op te gaan. Nick rijdt momenteel in: een BMW 7-serie.